Festival Dag buiten de Tijd

Soms is het vanzelfsprekende te vanzelfsprekend. Ik vergeet bijna om julie te vertellen dat ik een prachtig festival organiseer; de Dag buiten de Tijd. Dat vieren we aanstaande vrijdag 25 juli in Utrecht op Fort Blauwkapel.
Daar bied ik een podium aan vele mooie mensen waar ik in geloof en die ik graag aan een groter publiek laat zien. Eerder schreef ik hier bijvoorbeeld over Annine van der Meer – haar wetenschappelijke studies naar de geschiedenis van de vrouw zijn zo belangrijk en hebben mijn besef doen groeien over onze eigen vrouwelijke geschiedenis hier, dat ik haar ook op het programma heb staan van de Dag buiten de Tijd. En de Chileense medicijnvrouw Carola Esparza, schrijfster Deborah Zachariasse over de godin van Kreta, en vele anderen. Met heerlijk dansen als afsluiting.
Wat bijzonder is aan dit festival is dat kinderen heel welkom zijn: we bieden een goed kinderprogramma waar ze zich goed zullen vermaken. En dan kun je zelf ook nog een leuke workshop doen. Of lekker over de markt slenteren…
Enne, de dresscode is geel. Goed dat dat dit jaar een modekleur is….

Ik hoop jullie vrijdag te zien.
Nicole Zonderhuis

dagbuitendetijd14

Dit bericht werd geplaatst in Activiteit. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s