vrouwencirkel Utrecht 10 jan.

Aanstaande donderdag is er weer een cirkel in Utrecht (en in Den Haag) van 19.45- 22.00 uur.

Het jaar is vers begonnen, de nieuwe lange telling van de Maya’s is vers begonnen, we zitten in de energie van Communicatie volgens de 13 Manen kalender en het is de eerste dag van de Aap Maan. De vraag die daarbij hoort is: hoe kan ik mijn dienst afstemmen op anderen?
Maar wat is dat eigenlijk? Wat is jouw specifieke kracht of talent. Wat kom je brengen? Wat wil je dit jaar bereiken en creëren? Wat is jouw voornemen? En wat is je valkuil daarbij?

Een cirkel om te delen wat er in je hart leeft. Om te luisteren naar elkaar en elkaar te inspireren.

Een tekstfragment uit het boek ‘De dertien oorspronkelijke clanmoeders’ van Jamie Sams. blz 255.:

“De zusterschap zal krachtig worden als vrouwen elkaar als gelijkwaardige delen van het geheel zien. In een kring van vrouwen is geen ruimte voor een pikorde. Leven, eenheid, en gelijkheid voor eeuwig, dat is de grondregel in de kring van de zusterschap die harmonie waarborgt. Iedere vrouw wordt gevraagd om haar deel bij te dragen, om haar gaven, talenten en vaardigheden te ontwikkelen.
Alle vrouwen krijgen waardering voor wat zij als individu bijdragen aan het geheel. iedere vrouw is haar eigen rechter. De waarheid van haar daden en de integriteit van haar woorden zorgen ervoor dat zij een voorbeeld wordt. De vrouw zal de beperkingen, angsten en uitdagingen in zichzelf moeten zien en moeten genezen. Alleen dan kan zij de belichaming van haar persoonlijk visioen worden.

Als iedere vrouw haar zelf eert komt er meer zuivere creatieve energie vrij die gebruikt kan worden ten behoeve van het geheel, ten behoeve van een andere houding jegens het leven. Als vrouwen zich niet meer verloren voelen en anderen vragen wat ze moeten doen of hoe ze moeten leven, zullen er in onze wereld grote veranderingen optreden. Natuurlijk moeten onderlinge vriendschappen en banden tussen vrouwen gebruikt worden. De steun van andere vrouwen die dezelfde weg hebben bewandeld is heel belangrijk. Deze vorm van ondersteuning is ingebed in waarheid. Haar basis is genegenheid, ze wordt gegeven zonder projecties of veroordeling. Een veilige plaats creeeren om gedachten uit te wisselen en elkaar op een respectvolle manier alternatieven aan te reiken, dat is een gezonde en productieve vorm van ondersteuning.”

Praktisch

Iedereen is welkom. Baby’s aan de borst ook.

Adres: Johan de bekastraat 10, Utrecht (zie kaartje; kom je met de auto, parkeer in het lichtgele en goedkopere gebied))

Tijd: We vragen je voor achten te komen zodat we hoop ik echt kunnen starten tussen 20:00 en 20:10. De eindstreeftijd is 22:00, maar het kan uitlopen.

Als iemand eerder weg moet kan dat, maar dan sluiten we nog niet af.

Kosten: 10,-

Meenemen: 
• sokken/sloffen.
• omslagdoek/dekentje tegen kou.
• iets lekkers voor bij de thee om te delen is welkom.
• als je wilt iets voor het altaar.
• instrument

Kom je?

Graag even aanmelden bij Nicole ( of bel 06-10579345 )

parkeren Joh de bekastraat
Dit bericht werd geplaatst in Activiteit, Vrouwencirkel. Bookmark de permalink .

Een reactie op vrouwencirkel Utrecht 10 jan.

  1. Linda Kant zegt:

    Lieve Nicole, wat een prachtig initiatief, deze site! En mooie inspirerende verhalen/film! Ik kom morgen, maar afhankelijk hoe het met Noa gaat, die morgenmiddag haar slotjesbeugel geplaatst krijgt, blijf ik misschien niet de hele avond.
    Veel liefs, Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s